magazin online de papucei pentru copii

Comenzi telefonice:

L-V 09:00 - 17:00

0732.188.499

Cosul de cumparaturi Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Botoșeii noștri Colecţia de vară Ocazii speciale Promoţii de Sărbători

Politica de confidentialitate si cookies

Informare cu privire la politica de cookies, de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal

Ultima actualizare: 24.05.2018


Respectăm dintotdeauna și din principiu dreptul dumneavoastră la viață privată, iar website-ul nostru a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Pentru ca să puteți beneficia de produsele / serviciile noastre, și pentru ca serviciile pe care vi le oferim, inclusiv online, să funcționeze corespunzător pentru dumneavoastră, suntem nevoiți să colectăm și unele date cu caracter personal; vă asigurăm că toate datele pe care le colectăm sunt menținute la minimul necesar și ne bazăm pe temeiuri legale.

Utilizând oricare dintre serviciile și produsele oferite de S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. și / sau înregistrând un cont, sunteți de acord să citiți și să înțelegeți politica noastră privind confidențialitatea datelor și cookie-urile, după cum urmează. Pentru a vă asigura că totul este ușor de citit, am inclus pentru fiecare aspect un titlu și o scurtă explicație simplă.

Ștergerea cookie-urilor

Pentru a vă oferi o experiență de vizitare plăcută în site-ul nostru, folosim mici fișiere, numite cookie-uri, pe care le plasăm pe calculatoarele dumneavoastră. Fără acestea, de exemplu, site-ul vă poate deranja cu ferestre de dialog cu același mesaj la fiecare vizită, vă cere datele de logare la fiecare accesare și nu ține minte ce ați pus cu o zi înainte în coșul de cumpărături. Puteți șterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind funcția de ștergere individuală a cookie-urilor pe care o găsiți în lista de opțiuni a browserului dumneavoastră. Puteți oricînd să gestionați cookie-urile din browserul dumneavoastră și să nu acceptați plasarea lor pe calculatorul dumneavoastră la o accesare viitoare.

Termeni de confidențialitate

S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către S.C. RINTECO EXPERT S.R.L.  pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc.. Utilizatorii site-ului pot solicita ștergerea informațiilor din baza de date. Orice solicitare/notificare în vederea ștergerii informațiilor din baza de date va fi trimisă de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail.
Comerciantul S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți.
Datorită faptului că datele cu caracter personal sunt transmise pe cale electronică, societatea comercială RINTECO EXPERT S.R.L. nu poate fi făcută răspunzatoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate.
Informațiile furnizate către S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse conform legilor in vigoare.
Societatea comercială RINTECO EXPERT S.R.L. a fost înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub numărul 35240. Codul alocat va fi specificat clar si vizibil pe site-ul www.tup-tup.store.ro.
S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, de Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și de Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările ulterioare.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, S.C. RINTECO EXPERT S.R.L., în calitate de operator date cu caracter personal, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client. Ne obligăm că datele cu caracter personal vor fi:

  • prelucrate cu bună credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale;
  • colectate în scopuri determinate, explicite şi legitime;
  • adecvate, pertinente şi neexcesive, prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate;
  • exacte şi actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate şi respectiv prelucrate vor fi şterse sau rectificate;
  • stocate într-o formă care să permită identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesară realizării scopurilor în care datele sunt colectate şi prelucrate.


1. Datele pe care le prelucrăm atunci când folosiți serviciile noastre

Exemple:
    • plasăm cookies pe device-ul dumneavoastră. Acestea sunt fișiere de mici dimensiuni, care rețin faptul că ați accesat website-ul nostru, cu scopul de a vă oferi o experiență de navigare mai plăcută, spre exemplu, pentru a nu vă cere să vă logați manual la fiecare accesare a site-ului);
    • avem nevoie de datele dumneavoastră pentru documentele fiscale;
    • avem nevoie de datele dumneavoastră de contact atunci când ne contactați, ca să vă putem răspunde;
    • ne este necesară adresa dumneavoastră completă de acasă sau de la serviciu pentru livrarea produselor noastre.

Societatea noastră poate prelucra următoarele date cu caracter personal:

  • numele şi prenumele
  • sexul
  • telefon/fax/email
  • adresa sau reşedinţa
  • date bancare
  • seria si numarul actului de identitate
  • codul numeric personal

Prelucrările de date cu caracter personal se efectuează numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul, în mod expres şi neechivoc, pentru acea prelucrare.

Informaţiile referitoare la cardurile bancare ale Clienţilor nu sunt stocate în baza de date a site-ului www.tup-tup.store.ro, acestea fiind procesate şi folosite strict de furnizorii de servicii de plata online. Site-ul www.tup-tup.store.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme de securitate ale serverului pe care sunt stocate aceste date.

Consimţământul nu este necesar în următoarele cazuri:

  • când prelucrarea este necesară în vederea executării unui contract sau antecontract la care persoana vizată este parte ori în vederea luării unor măsuri, la cererea acesteia, înaintea încheierii unui contract sau antecontract;
  • când prelucrarea este necesară în vederea protejării vieţii, integrităţii fizice sau sănătăţii persoanei vizate ori a unei alte persoane ameninţate;
  • când prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale a operatorului;
  • când prelucrarea este necesară în vederea aducerii la îndeplinire a unor măsuri de interes public sau care vizează exercitarea prerogativelor de autoritate publică cu care este investit operatorul sau terţul căruia îi sunt dezvăluite datele;
  • când prelucrarea este necesară în vederea realizării unui interes legitim al operatorului sau terţului căruia îi sunt dezvăluite datele cu condiţia ca acest interes să nu prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate;
  • când prelucrarea priveşte datele obţinute din documente accesibile publicului, conform legii;
  • când prelucrarea este făcută exclusiv în scopuri statistice, de cercetare istorică sau ştiinţifică, iar datele rămân anonime pe toată durata prelucrării.

2. De ce prelucrăm aceste date

Prelucrăm aceste date în scopul legitim al îndeplinirii obiectului nostru de activitate, respectiv comerț on-line, şi furnizare de bunuri și servicii, inclusiv:
    • pentru a vă oferi serviciile / produsele pe care le doriți;
    • pentru a realiza statistici și măsurători care să ne ajute să înțelegem cum putem îmbunătăți calitatea serviciilor / produselor pe care vi le oferim;
    • pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor / produselor noastre și pentru a dezvolta altele noi;
    • pentru a vă facilita accesul la serviciile / produsele noastre;
    • pentru a vă oferi informări legate de servicii / produse care v-ar putea interesa, precum și despre promoții și oferte speciale;
    • pentru a asigura o securitate îmbunătățită și a vă proteja împotriva posibilelor atacuri informatice, fraudei, abuzului.

Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor şi conţinutului documentelor întocmite în exercitarea activităţii societăţii noastre, constituie o obligaţie a clientului. Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor.

3. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari, cu consimţământul clientului: persoanei vizate şi reprezentanţilor legali ai acesteia, autorităţilor publice centrale şi locale, serviciilor sociale şi de sănătate, societăţilor bancare, birourilor de credit, agenţiilor de colectare şi recuperare a creanţelor, societăţilor de asigurare/reasigurare.
Autorităţile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competenţe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari şi, în consecinţă, nu va fi necesar consimţământul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instanţele de judecată, procurori, organe de urmărire penală, dacă sunt necesare desfăşurării unei anchete).

4. Garanţii

Conform Legii nr. 677/2001, orice persoană vizată beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, se garantează respectarea dreptului de opoziţie la prelucrarea datelor personale care vă privesc şi de a solicita ştergerea datelor, cu excepţia datelor a căror prelucrare are caracter obligatoriu, respectiv prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială.

Societăţii comerciale RINTECO EXPERT S.R.L., în calitate de operator de date cu caracter personal, îi revin următoarele obligaţii de informare: în cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective, operatorul ii va aduce la cunoştinţă:

  • identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;
  • scopul în care se face prelucrarea datelor;
  • informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
  • orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate se pot adresa către societatea noastră cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Dețineți controlul asupra modului în care vă sunt folosite datele

Spre exemplu, când ați accesat site-ul nostru ați acceptat faptul că folosim cookies. Dacă însă vă răzgândiți, puteți să gestionați cookie-urile din browserul dumneavoastră și să nu acceptați plasarea lor pe calculatorul dumneavoastră la o accesare viitoare.

Vă puteți conecta oricând la contul dumneavoastră dacă doriți să vedeți care sunt datele pe care ni le-ați furnizat și puteți să le actualizați, să le descărcați sau să vă ștergeți contul.

Dreptul de acces

I. Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la S.C. RINTECO EXPERT S.R.L., la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de aceasta. S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. este obligată, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:
a. informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
b. comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
c. informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
d. informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
e. informaţii asupra posibilităţii de a consulta registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, prevăzut la art. 24 din Legea 677/2001, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor S.C. RINTECO EXPERT S.R.L., în conformitate cu dispoziţiile prezentei legi.

II. Persoana vizată poate solicita de la S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. informaţiile printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.
III. S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. este obligat să comunice informaţiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de intervenţie asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la S.C. RINTECO EXPERT S.R.L., la cerere şi în mod gratuit:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001

Pentru intervenţia asupra datelor, persoana vizată va înainta către S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere, solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.
S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. este obligată să comunice măsurile referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de opoziţie
Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.
În vederea exercitării dreptului de opoziţie, persoana vizată va înainta S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere, solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.
S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. este obligată să comunice persoanei vizate măsurile luate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

5. Încheierea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesară realizării scopurilor în vederea cărora au fost colectate şi ulterior prelucrate.

6. Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării

S.C. RINTECO EXPERT S.R.L. ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Datele dumneavoastră sunt în siguranță cu noi

Nu punem datele dumneavoastră la dispoziția terțelor părți decât în condițiile prevăzute de lege, către entitățile împuternicite în cadrul contractelor realizate în vederea îndeplinirii obiectului nostru de activitate în condiții optime, și cu respectarea drepturilor dumneavoastră. Sub nicio formă nu vindem datele dumneavoastră, nici individual, nici ca parte a unei baze de date.

Vă protejăm suplimentar

Website-ul nostru este găzduit în condiții de securitate ISO 27001, și folosește tehnologii SSL, care asigură criptarea formularelor, pentru un plus de protecție. Parolele sunt ascunse și figurate prin simboluri care nu pot fi citite peste umărul dumneavoastră.

 

 

Cum alegeţi prima pereche de încălţăminte?


Care sunt criteriile după care alegem încălţămintea ideală pentru primii paşi?

Ce se poate întâmpla dacă încălţămintea nu este potrivită?

Vă răspundem la aceste întrebări şi la multe altele.

Detalii aici >>>
Despre botoşeii Ţup-Ţup

Încălţămintea cu talpă moale este cea mai căutată şi mai vândută încălţăminte pentru bebeluşi, copii mici şi preşcolari.

Este ideală pentru primii paşi, dar şi ca încălţăminte de interior (casă, grădiniţă).

Botoşeii Ţup-Ţup sunt confecţionaţi manual, în întregime din piele naturală...

Detalii aici >>>
Despre noi

Suntem două mămici de pitici care s-au gândit să vă sară în ajutor şi să găsiţi mai uşor încălţămintea ideală pentru copiii Dumneavoastră.

Botoşeii Ţup-Ţup sunt ideali pentru primii paşi, dar şi pentru vârste mai mari, până la ultimul an de grădiniţă!

 

 

Detalii aici >>>